Felicitări medaliatei la Olimpiada Naţională de Biologie Adela-Andreea Ţigănilă – Premiul I şi Medalia de Aur

Pentru exemplul şi modelul pe care îl oferă tinerei generaţii şi mai cu seamă colegilor săi, Primăria Municipiului Turda prin intermediul domnului Primar Tudor Ştefănie, adresează pe această cale felicitările cuvenite domnișoarei Adela-Andreea Ţigănilă, elevă a Şcolii Gimnaziale „Ioan Opriş” Turda.

Olimpică la etapa Naţională a Olimpiadei de Biologie ce s-a desfăşurat în perioada 05-09 Aprilie 2015 la Târgu-Mureş, Adela a reuşit performanţa, inegalabilă în acest an, de a câştiga Premiul I şi Medalia de Aur, arătând astfel că munca, studiul şi efortul susţinut încununează succesul primei poziţii printre olimpicii ţării.

Sub îndrumarea unui dascăl de excepţie în persoana doamnei profesoare Veronica Radu, care la rându-i constituie un exemplu în susţinerea performanţei obţinute, doresc să prezint aprecierea pentru rezultatul merituos care face mandră întrega comunitate turdeană.

Având convingerea că studiul trebuie încurajat şi experienţa unui asemenea rezultat nu se va opri aici, prezentăm respectul pentru întregul colectiv ce a condus către performanţa Adelei-Andreea Ţigănilă din acest an.
Primar,
Tudor Ştefănie

(preluat de pe https://www.facebook.com/PrimariaTurdaOficial)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat: