Ziua de joi, 26 februarie 2015 a fost una mai specială pentru Şcoala Gimnazială „Ioan Opriş” din Turda. Reprezentanţii Kaufland Turda au fost prezenţi pentru a preda în mod oficial instituţiei de învăţământ turdene „darurile” oferite în cadrul campaniei „Ajutăm împreună”.scoala ioan opris turda

„Am fost contactaţi anul trecut, undeva la sfârşitul primăverii, spunându-ni-se că există o campanie,

sunt implicate toate şcolile din Turda şi că, până la urmă, va fi o selecţie”, îşi aminteşte directorul şcolii turdene, Gabriela Aurora Russu.

În toamnă, conducerea Şcolii Gimnaziale „Ioan Opriş” a fost anunţată că instituţia de învăţământ a fost selectată pentru a fi beneficiara campaniei „Ajutăm împreună”, campanie derulată de concernul Kaufland la nivelul întregii ţări împreună cu „Şcoala de Valori”.

„Este al treilea an în care ne întâlnim în altă locaţie, în altă şcoală”, spunea şi Adriana Suciu – director Kaufland Turda – menţionând că după Grădiniţia „Căsuţa piticilor” şi după Şcoala Gimnazială „Horea, Cloşca şi Crişan” a venit, iată, rândul Şcolii Gimnaziale „Ioan Opriş” să beneficieze de campania „Ajutăm împreună”.

Pentru a putea primi cele 30 de calculatoare noi, instituţia de învăţământ turdeană a avut obligaţia de a amenaja o sală care să devină cabinet de informatică pe care să îl utilizeze toţi elevii şcolii. Chiar mai mult, Gabriela Russu menţiona că, în colaborare cu „Şcoala de valori”, mai multe cadre didactice ale şcolii turdene – poate chiar toate – ar putea fi instruite, în cadrul unui proiect, pentru a putea folosi diverse resurse online care pot fi utilizate în timpul orelor de curs la diverse discipline, nu doar la informatică.

În timpul vizitei reprezentanţilor Kaufland Turda, nici gazdele de la „Ioan Opriş” nu s-au lăsat mai prejos: invitaţii au fost primiţi în mod tradiţional, cu pâine şi sare, după care toţi s-au deplasat la locul de desfăşurare a spectacolului: sala de sport a şcolii.

Dacă la eveniment instituţia de învăţământ turdeană era reprezentată de director Gabriela Russu, director adjunct Gabriela Bukoş şi preşedintele asociaţiei de părinţi, Simona Rus, magazinul Kaufland Turda a fost reprezentat de director Adriana Suciu, invitat din partea Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj fiind prof. dr. Florin Stan, inspector pentru perfecţionare şi formare continuă.

Sala de sport a şcolii a găzduit un adevărat spectacol dedicat celor care au decis ca în acest an beneficiara campaniei „Ajutăm împreună” să fie Şcoala Gimnazială „Ioan Opriş”.
Pe rând, elevi ai şcolii, dar nu numai, „au intrat în scenă” cu diverse momente artistice. Astfel, musafirii şcolii s-au putut bucura de momentele oferite de ansamblul „Muguri de pe Arieş”, coordonat de instructorul Vasile Baciu, de ansamblul „Cununa Ardealului” coordonat de instructorul Ioan Cuc, de dansatorii de la clubul de dans sportiv Potaissa Turda sau de grupul vocal instrumental al şcolii, coordonat de profesoarele Ana Geamănă şi Maria Ienei în colaborare cu părintele Sebastian Zăhan.

La vizita efectuată de reprezentanţii Kaufland şi reprezentanţii şcolii în noul cabinet de informatică, Adriana Suciu a urat elevilor instalaţi la noile calculatoare: „să le folosiţi cu plăcere şi să aveţi rezultate cât mai bune!”. La rândul lor, elevii au folosit calculatoarele găsind diverse modalităţi de a mulţumi Kaufland Turda.

(preluat de pe http://www.ziarul21.ro/)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat: