Școala ”Ioan Opriș” din Turda beneficiază din această săptămână de un cabinet de informatică modern, dotat cu 30 de calculatoare de ultimă generație, cu softurile aferente de operare, donate de Kaufland România, în cadrul campaniei ”Ajutăm împreună”, realizată de societatea amintită împreună cu Școala de Valori.

Campania ”Ajutăm împreună” s-a desfășurat cu implicarea Kaufland, școala de Valori și a clienților Kaufland, în perioada decembrie 2014 – februarie 2015.

”Kaufland România susține proiecte sociale și educaționale ce au ca principali beneficiari copiii de toate vârstele și programe ce au ca obiectiv facilitarea accesului acestora la educație, încurajarea frecventării școlii, prevenirea abandonului școlar.

În viziunea Kaufland România, a fi o companie responsabilă social înseamnă asumarea unui rol activ de parneter, având ca scop dezvoltarea economică, socială și de mediu a comunității în care activăm, susținând principiul dezvoltării durabile”, precizează oficialii Kaufland.

Sponsorizarea acordată de Kaufland România face parte din strategia companiei de implicare socială durabilă în viața comunităților în care activează.

Cu această ocazie, elevii școlii ”Ioan Opriș” au prezentat un program artistic, în care dansurile populare s-au interpătruns cu dansul sportiv și cu muzica folk.

Ulterior, cei interesați au putut vizita noul cabinet de informatică, unde elevii claselor V-VIII vor putea folosi de acum calculatoare performante în procesul de pregătire și asimilare a noilor cunoștințe.

(preluat/adaptat de pe http://www.turdanews.net)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: