Joi, 20 martie 2014, la Școala Gimnazială „Ioan Opriș” din Turda, s-a sărbătoritZiua Internațională a Fericirii.

Elevii din ciclul gimnazial au participat la un concurs de postere, încercând să răspundă întrebării Ce mă face fericit?

Deoarece pentru școlarii mici cea mai mare fericire o reprezintă jocul, cu toţii au ieșit în curte pentru a se bucura de diversele concursuri pregătite și supravegheate de cadrele didactice din școală. Curtea școlii a devenit parcă un furnicar al fericirii. Startul pentru competiţii a fost așteptat cu nerăbdare. Concurenții înscriși la probele concursurilor de biciclete și de role au dat dovadă  de mult curaj aventurându-se pe  traseele marcate. Participanții  de la ștafete s-au aventurat în probe distractive de indemânare și rapiditate. Cei mai buni desenatori și-au arătat măiestria zugrăvind pe asfalt jocurile copilăriei.

Atenta supraveghere și implicare a cadrelor didactice din ciclul primar și a  profesorilor de sport au garantat succesul întregii acţiuni.

Cu sprijinul Asociaţiei părinţilor, organizatorii evenimentului au oferit celor mai merituoși  participanţi diplome și medalii.

Nu au fost uitați părinții și bunicii. Aceștia au putut să se alăture elevilor în jocul lor, susţinându-i în competiţie.

Cadrele  didactice din școală au consemnat într-un ”Jurnal al fericirii” momentele speciale din viața lor.

Un grup de voluntari, coordonat de psiholog Carmen Liana Pop, a adus bucurie cetăţenilor din zona Oprișani împărţind îmbrățișări (free bugs) și broșuri de informare despre însemnătatea acestei zile. Membrii comunităţii au fost surprinși de existenţa unei asemenea zile și  de ideea oferirii de îmbrățișări gratuite.  Zâmbetele și urările venite din partea cetăţenilor au fost cel mai bun feedback pentru acestă acțiune.

Să nu uităm că fericirea se află în noi și nu este greu să o împărțim cu ceilalți!

 

(preluat/adaptat de pe http://www.turdanews.net)

http://www.turdanews.net/articole/invmanttineret/29087-fericirea-este-in-noi-spun-cei-de-la-scoala-ioan-opris-din-turda-galerie-foto.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: