Pentru că primăvara se pregătește să-și facă simțită prezența,  ne-am gândit s-o întâmpinăm așa cum se cuvine: cu zâmbete, flori și mărțișoare.

Elevii Școlii Gimnaziale „Ioan Opriș”, Turda s-au mobilizat și au decis ca ziua de 28 februarie să țină locul zilei obișnuite de 1 martie. Ca urmare, toată săptămâna au muncit pe brânci, de la clasa pregătitoare la clasa a VIII-a. Toți elevii au încercat să-și dovedească măiestria în realizare de mărțișoare, felicitări și podoabe ce pot fi oferite în zile de sărbătoare.

Vineri, 28 februarie, curtea școlii a fost neîncăpătoare: au apărut mini tarabe unde fiecare clasă a încercat să atragă  cât mai mulți cumpăratori, pentru a-și vinde produsele confecționate cu atâta migală. Negocierea, reclama și vânzarea produselor au demonstrat existența unor reale abilități antreprenoriale.

De apreciat este faptul că elevii claselor gimnaziale și-au oferit timpul și experiența celor din clasele mici pe care i-au ajutat și îndrumat în realizarea produselor pentru târg. Acest lucru demostrează că școala reușește să transmită și să genereze situații în care elevii pot să-și dovedească spiritul civic, relaționarea cu ceilalți și colaborarea indiferent de vârstă.

Acest târg a fost coordonat de Consiliul Reprezentativ al elevilor, sub îndrumarea d-nei profesoare Veronica Radu. Cei mai pricepuţi meșteșugari au fost răsplătiţi cu un delicios tort.

Pentru elevii din ciclul gimnazial, această zi s-a încheiat cu un Bal al Mărțișorului, desfășurat în sala de sport a școlii. Acțiunea a fost una așteptată și binemeritat, elevii trăind din plin bucuria.

Vă dorim tuturor o primăvară plină de soare, cu multe flori care înfloresc în zâmbete!

(preluat/adaptat de pe http://www.turdanews.net)

http://www.turdanews.net/articole/invmanttineret/28765-cu-un-zambet-se-face-primavara-galerie-foto.html

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: