Un proiect interesant a fost lansat la Şcoala Ioan Opriş, cu sprijinul psihologului Pop Carmen Liana, care a implementat un proiect destinat atât elevilor, cât şi părinţilor sau cadrelor didactice.

Proiectul îşi propune abordarea raţională a fericirii umane, prin furnizarea unor informaţii care în cele din urmă să realizeze o prevenţie în ceea ce priveşte evitarea stărilor negative, autodistructive, care pot genera nefericire, dar şi o stare de sănătate precară.

„Acest proiect ne dă speranţa că în scurt timp vom vedea elevii cu zâmbetul pe buze, iar noi, cadrele didactice, vom fi probabil mai liniştite şi dvs, părinţii, veţi avea mai multă încredere să vă trimiteţi copilaşii la şcoală. Eu sper din tot sufletul că centrul o să aibă succes, că dvs o să aveţi încredere în noi şi că totul o să meargă înspre fericire”, a spus directorul şcolii, Stanca Minea.

„De ce un centru pentru o viaţă raţională şi fericită? Pentru că am descoperit că aşa ceva nu există şi noi, psihologii, totdeauna căutăm să facem oamenii cât mai fericiţi. Acum, depinde de noi dacă reuşim, depinde de dvs dacă vă doriţi să vă implicaţi, şi noi ne-am dorit, aşa cum spunea şi doamna directoare, să deschidem acest centru”, a spus psihologul Pop carmen Liana.

 

(articol preluat/adaptat de pe http://www.turdanews.net)

http://www.turdanews.net/articole/invmanttineret/27786-proiect-la-scoala-ioan-opris-turda-centrul-pentru-o-viata-rationala-si-fericita-galerie-foto-video.html

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: