A devenit tradiţie ca finalul lunii octombrie sǎ însemne pentru elevii Școlii Gimnaziale “Ioan Opriş” Turda prilej de petrecere. Și în acest an şcolar, Consiliul elevilor a acordat ioanoprişeniştilor ocazia de a-şi manifesta exuberanţa în “Balul Toamnei”.

Ȋn 25 octombrie, sala de sport a şcolii a gǎzduit Balul de toamnǎ al elevilor de gimnaziu. Pe parcursul a patru ore pline de veselie, s-au bucurat de antren şi voie bunǎ douǎ sute de elevi şi diriginţii lor.

Elevii au avut ocazia sǎ aleagǎ “Miss Toamna” şi “Mister Toamna”, în urma unor probe presǎrate de momente hazlii, care i-au fǎcut pe concurenţi sǎ treacǎ prin emoţiile unei selecţii exigente.

Cum toamna înseamnǎ şi Haloween, balul a fost plin de culoare datoritǎ costumelor purtate de participanţi. Cel mai spectaculos costum s-a bucurat de aprecierile organizatorilor şi ale celor prezenţi, fiind recompensat cu un premiu special.

Balul a fost organizat de Consiliul Reprezentativ al Elevilor şi coordonat de d-na consilier şcolar Pop Carmen, d-na prof. Radu Veronica şi dl. prof. Savu Alexandru, care au avut grijǎ ca participanţii sǎ se simtǎ bine, antrenul sǎ fie maxim şi atmosfera, plinǎ de exuberanţǎ tinereascǎ.

Vineri, 01.11.2013, orele de la ciclul primar s-au desfǎşurat în atmosfera coloratǎ a Halloweenului. Elevii din clasele pregǎtitoare – a IV-a au fost costumaţi pe tot parcursul programului şcolar. Astfel, în bǎncuţe, au luat loc magicieni, vrǎjitoarea, piraţi, vampiri, lecţiile derulȃndu-se ca într- o vrajǎ: veselie, bunǎ dispoziţie, curiozitate.

 

ioanopris-bal

Elevii s-au declarat încȃntaţi de activitate, de ineditul desfǎşurǎrii orelor şi …de ei înşişi. Ȋnvǎţǎtoarele au apreciat întreaga acţiune, afirmȃnd cǎ ieşirea din tiparul strict al programului şcolar este beneficǎ pentru dezvoltarea personalitǎţii elevilor.

(articolul poate fi citit si http://www.turdanews.net)

http://www.turdanews.net/articole/invmanttineret/27189-la-scoala-ioan-opris-zile-de-petrecere-cu-vr-jitoare-vampiri-si-dovleci-luminati-galerie-foto.html

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: